Thierry Goffinet wint finale zesjarigen in Lier

Thierry Goffinet wint finale zesjarigen in Lier
Op het Azelhof heeft Thierry Goffinet zijn zegereeks verder gezet. In de finale voor zesjarigen sprong Goffinet naar de overwinning met zijn Deesse Ste Hermelle. Het volledig podium kleurde Belgisch. Gelijk tijdig overwon Goffinet de 1.30/1.35m rubriek.




QUICK RESULTS
1. Thierry Goffinet - Deesse Ste Hermelle
2. Maxime Harmegnies - Nina vh Scheefkasteel
3. Loic Cannaert - E-risingson Z




Als enige hield Goffinet de chrono onder de 35 seconden met de Uto Kervec-nazaat, Deesse Ste Hermelle. Het duo bleef zo ongeveer een seconde voor op landgenoot Maxime Harmegnies met zijn BWP'er, Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno).

Loic Cannaert kleurde het podium verder Belgisch en loodste zijn E-risingson Z (Elvis Ter Putte) naar de derde plek.  Net buiten het podium strandde Cederick Deknudt op de vierde plek met Tibo Van De Windeweg Z (Thunder Van De Zuuthoeve).

Ook Gudrun Patteet (Sea Coast Napoly Van De Vaelenberg, v. Toulon), MAnuel Thiry (Lavino, v. L'aveu) en Vicky Van De Poel (Nora Van De Helle, v. Jilbert Van 't Ruytershof) stelden zich op voor de prijsuitreiking.

Goffinet overwint ook 1.30/1.35m rubriek

In de 1.30/1.35m rubriek overwon Goffinet van Joris Vergauwen. Samen met Diva De La Maison Rouge (Darco) snelde Goffinet naar de overwinning in 27,32 seconden. Vergauwen volgde op de tweede plek met Ebel D Arsouilles  (Heartbreaker) onder het zadel.  Romain Lescanne vervolledigde het podium met Valentina De Bonniere.