Tijs Vandenberghe en Auri Callewaert regeren LRV springen Torhout

Tijs Vandenberghe en Auri Callewaert regeren LRV springen Torhout
Op de Flandria Ranch hielden vier van de vijf barrage starters het foutloos in de klasse Zwaar. Met ruim één seconde voorsprong overwon Tijs Vandenberghe in het zadel van Gamine V 't Stekje. Op de rug van de 19-jarige Cicero Z van Paemel-dochter klokte Vandenberghe foutloos af in 35,26 seconden en bleef zo voor op Steven Decock met Farah van 't Heerenveld (Querlybet Hero). Het podium werd afgewerkt door David Linclau met onder het zadel Kalejandro D (Flamenco Desemilly).

Net buiten het podium werkte Fien  Lannoye de top vijf af. Samen met Helsinke de Beauty sprong Lannoye foutloos naar de vierde plaats. Met één springfout strandde ze met Zidan LVP Z op de vijfde stek.

Auri Callewaert zette de volledige klasse M naar zijn hand. In het zadel van V de Vie ging Callewaert zichzelf vooraf met Good Luck Ter Putte. Het podium werd afgewerkt door Dimitri Hooft met Mitch van het Claeyssenhof.

De jonge amazone overwon ook in de klasse L met Juvani du Val Fleuri Z.  In de klasse L bleef Callewaert Elke De Meulenaere met Buffalo du Roton en Yana  Coppillie met Soprano vd Hacienda voor.