Tim Van Den Broeck wint de grote prijs van de HROV

Tim Van Den Broeck wint de grote prijs van de HROV
In Meerdonk in stal Hulsterlo werd afgelopen weekend een jumping van de HROV verreden.

In de proef over een hoogte van 1.05m en de finale van de jeugd Ruitersweelde was de winnaar Frederik Wuytack en zijn Halloween de Tiji (v. Diamant de Semily), ze bereikten de finish in een tijd van 28.25 seconden. In het 1.15m was het Niki Geenens die met de winst naar huis ging met haar paard Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon) in een tijd van 21.44 seconden.

Het 1.10m van de volgende dag werd gewonnen door Erwin Wulteputte en zijn paard Eerstje vd Wolfput, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 26.54 seconden.

De grote prijs van de jumping die werd gereden over een hoogte van 1.25m werd gewonnen door Tim Van Den Broeck en zijn Javanna Van De Torredreef (v. Wandor van de Mispelaere), hun chrono tikte af in een tijd van 38.68 seconden. Geoffrey Cobbaut reed naar plaats twee met zijn Ithika (v. Bentley vd Heffinck) met een tijd van 40.5 seconden. Plaats drie was voor Jan Claeys en zijn A QuiBelle RR (v. Quidam de Revel), ze kwamen over de finish in een tijd van 40.55 seconden. Tess Van Puyvelde en haar Hermelijn de La Lande (v. Nabab de Reve) bereikten de finish in een tijd van 41.15 seconden. De vijfde plaats werd ingevuld door Yentl Baert en zijn Koddac van het Indihof (v. Copperfield von der Held) met een tijd van 41.58 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.