Vincent Willemsen spurt naar de overwinning in Wuustwezel

Vincent Willemsen spurt naar de overwinning in Wuustwezel
Afgelopen weekend klasseerden zes combinaties zich voor de barrage in Wuustwezel. In de klasse Zwaar hield Vincent Willemsen de concurrentie achter zich. Op de rug van Jacard van 't Vennehof (Fantomas de Muze) wist Willemsen als enige de chrono onder de 29 seconden te houden. De combinatie uit Kalmthout bleef zo nipt voor op Ine Brosens met de Triomphe de Muze-zoon, Ferdinand van 't Palmenhof.

Els Van Keer werkte het podium af na een foutloze omloop met Destination Unknown (Dallas). Van Keer strandde op ruim twee seconden verschil van Brosens. Eveneens foutloos strandde Nele Vermeiren op de vierde plaats met Destiny "U" vh Juxschot. De snelste chrono kwam op naam van Laurens Matthysen. Samen met Jes van 't Hoogeinde tikte het duo één balk uit de lepels, goed voor de vijfde plaats.

In de klasse M hield Rob Van Dijck de zusjes Vermeiren van de overwinning. Van Dijck snelde foutloos naar de overwinning met Cadanz van 't Zorgvliet (For Pleasure). Elke Vermeiren volgde op de tweede plaats. In het zadel va Gequan vd Bartvelden bleef ze Lotte Vermeiren met Balou voor.

Als enige hield Coby Kerstens de timer onder de 30 seconden in de klasse L. In het zadel van Inimini vd Withoeve (Enrico van de Withoeve ) bleef Kerstens ruim één seconde voor op Gauke Simons met Hasta La Vista. Anton Willemsen vervolledigde het podium met Natoe van 't Heuvelhof.

Uitslag