Team #JumpingSMS pakt uit met eerste SMS League. Regionale teamsport met ruim 30.000 euro prijzenpot!

Team #JumpingSMS pakt uit met eerste SMS League. Regionale teamsport met ruim 30.000 euro prijzenpot!
Na een eerste geslaagde editie pakt het jonge team van de Summer Masters of Showjumping dit jaar uit met de ene na de andere verrassing. Eerder werd al bekend dat de #jumpingSMS van Hulsterlo naar het terrein van Beervelde verhuist. Het team van de CSI3* Flanders Horse Event ontvangt zo, één maand voor de CSI wedstrijd, na dertien jaar opnieuw regionale springsport.

Maar er is meer...

De Summer Masters of Showjumping introduceert de SMS League. Het concept is eenvoudig. Je hebt tien regionale teams, drie manches en een prijzenpot van ongeveer 30.000 euro. Ongezien op regionaal niveau.

Vorig jaar pakte de #JumpingSMS al uit met 60.000 euro extra prijzen, voornamelijk dankzij Harcour.  Dit jaar introduceren ze actie en teamsport op een regionaal niveau. In Beervelde, Hasselt en Moorsele zullen in 2019 manches op de agenda staan van de SMS League.

Elke manche is een twee ronde rubriek over een hoogte van 1.10-1.25m. Elk team kan bestaan uit maximaal vier ruiters, tenzij er een extra ruiter is die jonger is dan 25 jaar oud. Een motivatie om de jeugd te betrekken in de ontwikkeling van de sport.

Meer info en registraties: KLIK HIER